24 märts 2008

Levihäired ja piletimajandus

Teist kuud järjest kurdavad tuttavad, et Arvutimaailma on raske osta - pole kusagil müügil. Mingi jama on leviga. Seega palve - kui keegi üritab leida ja mõnes ajakirjariiulis AMi pole - ole hea ja anna teada kus see nii on. Ma lasen siis uurida ja leviplaaniga võrrelda.

Lisaks on tuli AM hiljem ka postkasti - alles eile või täna jõudis minu kodusele aadressile, kuigi oleks võinud jõuda umbes 9 päeva varem. Aga oleks veel fakte vaja, et saaks vigasid taga ajada.
*
Pikaajalise Bookinghouse.ee kliendina pean nurisema, et uus süsteem on endiselt harjumatu. Lisaks kadus sisselogimise võimalusega ka isiklik varasemate lendude arhiiv, mida täna üritasin arvete alusel taastada. Veel tähelepanekuid. Kui sihtkoht pole etteantud nimekirjas, siis käsitsi sisestamine on paras peavalu. Vajalikku sihtkohta lendu üldse ei saanud, tulid ainult kriipsud. Aga noh, eks ma harjutan veel ja saan vast lõpuks süsteemi jälle käppa.

Igatahes sel korral ostsin pileti otse SASi kodukalt, mis oli samuti elamus. Lubatakse kõike valida ja otsustada, kuni reisija nime sisestamiseni. Siis tuleb veateate vormis info, et missa tahad homseks piletit või!? Netist ostes peab vähemalt viie päeva kaugusele väljumise planeerima!

Õnneks saab piletit osta telefonitsi, kuid helistada tuleb tasulisele numbrile! 15 krooni pluss tavapärased maksud. Huvitav lähenemine. Tavaliselt on sellised numbrid, millele kliendid helistavad, et raha ära anda, sootuks tasuta. Kui pilet telefonitsi ostetud, tuleb e-postiga broneeringu kinnitus, kuid e-piletit SAS veel ei tunne.

6 kommentaari:

indrek. ütles ...

Mulle jõudis postkasti 22. märtsil (Tartus).
Samal päeval vaatasin huvi pärast ka Tartu Rimi ajakirjaletti ja seal oli ainult eelmine AM müügil.

Anonüümne ütles ...

Ei tea, kas ma pime aga olen otsinud AM-i nii Selveri, Rimi, Rahva Raamatu ning Tallinna Kaubamaja ajakirjalettidest ning seal pole teda olnud (eilse seisuga).

Anonüümne ütles ...

Update. Tänase õhtu seisuga oli AM Tallinna Kaubamaja toidupoes olemas.

Nõgene ütles ...

Tänan tagasiside eest. V6ib veel kirjutada, asi edeneb!

P.S. Rootsis on täitsa talv.

Kaido E ütles ...

Eestis on ka täitsa talv. Enamgi veel. Sellist talve polegi seekord olnud.
Aga eilse seisuga polnud Arvutimaailma Selveris ega prismas Tallinnas. Selveris polnud ka eelmist AMi.

Anonüümne ütles ...

Tartu Konsumites tänase seisuga AM-i pole. Otsi end lolliks.

Ja raamatukogudes pole neid kunagi olnud.

Kontakt:

merlis (ät) am.ee
kaido (ät) am.ee

Kui on midagi füüsilist saata, siis:
Kirjastus Presshouse
Liimi 1, 10621 Tallinn
Me käime mõnikord seal ja saame kätte.

Juuni Arvutimaailm

Juuni Arvutimaailm

About Me

Blog.tr.ee
Skeptik.ee