25 mai 2008

Miljonimängu kala teisel katsel tabatud

Eelmisel nädalal sai kirjutatud: Miljonimängu netiversiooni kalad

Üks ekraanipilt jäi kahjuks puudu, aga tegin selle ära nüüd, sest kala kordus. Peale reklaamipausi andis mäng ette ainult 100 krooni küsimuse ja pärast seda hakkas tiksuma aeg 4 minutit millegagi - stuudios läks mäng muidugi edasi. Hetkel küsitakse seal marabuude ja Daisy Järva ja Marlon Brando muude kohta ning stuudiomängijal on juba 16 000...

Nii nüüd hakkas neli minutit täis saama ja lootsin, et saab mängu jätkata, aga viskas uue ooteaja ette :S


Litsusin Refreshi hoolimata hoiatavast aknast ja nüüd sain järgmise (hetkel veel vastuseta) küsimuse (Pärnu Rannahoone) ette ning ka "vastamata jäänud" Marlon Brando küsimuse.

Varem kogutud punktid haihtusid.

NB! Jälgi punktisummat kahel ekraanipildil! See väheneb hoolimata sellest, et küsimusi ei ole rohkem ette tulnud ja vastuseid antud. Kusjuures minu teada isegi valede vastuste eest punkte maha võtma ei peaks :S

HILJEM: Ahjaa - EPL Online võttis eelmisel nädalal ühendust, et kas tohivad teemat torkida ja blogile viidata, ma ei tea kas nad seda lõpuks tegid. Mu poolest võivad huvi korral ka teised TV3-lt aru pärida, et äkki teeks sellise mängu mis töötaks?

VEEL HETK HILJEM: Ma kasutan digialkirja maailmarekordiks sobimatut Firefoxi brauserit, Explorer ei võta mängu aadressile minnes aga üldse pilti ette :D

PEALE MÄNGU LÕPPU: Mäda ei ole ainult minu arvuti, eriti täna. Mängijaid on muidu olnud ikka tuhande kandis, arhiiv näitab ka suuremaid numbreid kui 2000, aga sel korral ainult 296. Mina hoolimata kõigist kaladest lausa 28. positsioonil. Jabur.

Ühtlasi sain teada, et:
  • omadega diilimine on täditütre-poliitika,
  • Aabel võis küll olla Aadama poeg, kuid oli siiski esimene inimene,
  • hümni sõnad treis valmis keegi oma jope Johann Voldemar.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mul kah sama häda, kusjuures refreshides viskas korraks ette ka kõik järgmised küsimused, milleni stuudios polnud veel jõutudki ning valed vastused olid kollasega ära märgitud! Uus refresh kaotas sellegi ning rohkem ei õnnestunudki enam mängu saada.

Kaamos ütles ...

Alustasin samuti siis kui netiversioon ilmus, väga põnevil ja elevil. Siiani pole ühtegi mängu normaalselt lõpuni mängida saanud, kui üldse lõpuni jõuan, siis on kindlasti vahepeale sattunud kolm-neli küsimust nö "reklaamipausi pikendusena", telerist mäng käib, mitu küsimust küsitud ja mul ikka mingid minutid ooteaga veel alles...Enam pole isegi põnev, neli(viis?) viimast mängu vaatan lihtsalt telerist.

Kontakt:

merlis (ät) am.ee
kaido (ät) am.ee

Kui on midagi füüsilist saata, siis:
Kirjastus Presshouse
Liimi 1, 10621 Tallinn
Me käime mõnikord seal ja saame kätte.

Juuni Arvutimaailm

Juuni Arvutimaailm

About Me

Blog.tr.ee
Skeptik.ee