14 jaanuar 2008

Esika mured - teine seeria

Aitäh tagasiside eest. Sain esika kavandi järgmise versiooni koos järgneva kommentaariga: "kirja lisas ilma koledate joonteta (tõesti on lihtsam ja puhtam) ja tugevama põhipildiga. ja kuna triibu üles veergu tõstsin, siis sain sealviidete arvu neljalt kolmele, aga seda on ikka vist liiga palju - eiusu, et nad sellise tekstimassina tööle hakkavad."

Kas leidub veel abilisi, kes arvamust välja ei karda öelda?


3 kommentaari:

Elver ütles ...

Eelmine oli parem. Siin on kaks eraldiseisvat kasti. Puudu on veel katkendlik joon koos kääride sümboliga stiilis "lõika siit". Eelmisel oli ühtne disjain kus oli sees kaks ala.

Jüri Kaljundi ütles ...

Tunduvalt parem kui eelmine. See punane raam foto ümber jätab küll veidi Time mulje.

See valge tagapõhi tekstidel mul muidugi jätkuvalt ei meeldi, üks variant oleks seal valge asemel veidi tumendatud või helendatud alt läbipaistvat fotot kasutada.

Praegusest trükis olevas kujundusest meeldis see, et pealkirjade kõrval olevad ikoonid läksid ka teisele reale, mitte polnud vaid oma kastis. Praegune on liiga steriilne.

Parempoolses ülemises kastis on liiga väike tekst ja liiga palju - mina piiraks need siiski vaid pealkirjadega (max 8-10 sõna) ja jätaks teise lause ära.

Esme Kassak ütles ...

Ma olen ka ikkagi nõus, et senine oli liiga kirju. Ajakiri võib sedavõrd julge küll olla, et millegi suurega fookuses olla (midagi tugevat ühes numbris ju leidub;)). Ka tagantjärele mingit numbrit on lihtsam otsida.

Kui detailidesse minna (ja konkreetsesse kavandisse), siis punane raam tundub imelik küll, aga samas ilma oleks vist kuidagi tühi ja tavaline, pealegi logos on punane tugev küll. Nõus olen eelkõnelejaga pealkirjadele järgnevate kirjelduste osas -- pigem võiksid need pealkirjad kuidagi paremini silma hakata.

Senine oli tõesti kuidagi, ee .. lehelik. Jõudu uue väljaarendamisel!

Kontakt:

merlis (ät) am.ee
kaido (ät) am.ee

Kui on midagi füüsilist saata, siis:
Kirjastus Presshouse
Liimi 1, 10621 Tallinn
Me käime mõnikord seal ja saame kätte.

Juuni Arvutimaailm

Juuni Arvutimaailm

About Me

Blog.tr.ee
Skeptik.ee