06 veebruar 2008

Näe, pealkiri ununes panna

Arvutimaailm tuleb jälle. Reede õhtuks peavad failid trükikojas olema. Sel aastal on deadline'id alguses veidi hilisemad kui seni, kuid kuu-kuult nihkuvad nad taas kuu alguse poole, mis tähendab, et AM hakkab jälle varem postkasti jõudma - pigem kuu alguses, mitte keskosas.

Kaido käis USAs IBMi üritusel - sellega kaasnenud lennureisidest võis siin blogiski lugeda. Meelelahutuslikumast poolest kirjutas ta EPLis. Asjast enesest saab lugeda veebruari Arvutimaailmast. Järgmisena sõidab ta Pariisi, aga sellest juba märtsi ajakirjas. Jagelemist meil reiside pärast ei ole - minul on lendamisest ja hotellidest kõrini, aga Kaidole tundub et klapib see rändamine :)

Järgmises numbris ilmub ka lugu sellest, kuidas ITL Eesti keskkoolides roadshow'd (reklaamrännakut?) teeb. Käisin nendega eelmise aasta lõpus Haapsalu Gümnaasiumis kaasas. Ei näinud just väga lootustandvat pilti. Õnneks on sisseastumisstatistika näidanud, et IKT huvilisi noori siiski jagub.

Võrdlustestis on sisuhaldustarkvarad. Laboris on igasugust kola. Fookuses räägivad Eesti IKT ettevõtete juhid milline näeb arvutimaailm välja aasta aja pärast - 2009 aasta alguses. Tegu pole ulmejutukestega kaduvatest klaviatuuridest vaid puht äriliste prognoosidega, mille alusel nad oma tegevussuundi planeerivad.
*
Ääremärkusena tahan kiita Overalli teenindust. Mul on nendega ka varem olnud hea klapp, kuigi kedagi sealt isiklikult ei tunne. Seekord oli asja paranduse poolele, sest Ixuse ekraan läks õnnetul kombel katki. Veebivormi täitmisele järgnes kiire ja korrektne tagasiside. Kohapeal oli aparaadi parandusse andmise protsess 5+. Valmis tööst teatati juba järgmisel päeval. Lihtsalt suurepärane.

Kuidas Ixuse ekraani ära lõhkuda? Tuleb osta trukiga kinnitatav vutlar, mis aparaadi kaitsmise asemel trukiga ekraani puruks muljub. Ei saaks öelda, et ma seda poleks ette näinud. Mingil hetkel taipasin ja hakkasin aparaati vutlarisse panema nii, et see trukk vastu korpuse esikülge jääks. Siiski oli ükskord juhtunud teisipidi ja teksade tagatasku andis ilma istumisetagi piisavalt survet, et ekraan puruks teha.

3 kommentaari:

Esme Kassak ütles ...

Hmm, jaanuarikuu ajakiri on kuidagi kahe silma vahele jäänud. Aga kuis sa kingitud hobuse suhu ikka vaatad;)Ootame siis aga põnevusega veebruarikuu oma:)

Nõgene ütles ...

Arvutimaailm ei ilmu ei jaanuaris ega juulis.

Esme Kassak ütles ...

No näed, jälle targem. Sellest test-kinke-tellimusest ikka igati kasu:) Jälgides seda blogi siin, tundus ka, et ei saanud ju kuidagi midagi vahele jääda. Jõudu!

Kontakt:

merlis (ät) am.ee
kaido (ät) am.ee

Kui on midagi füüsilist saata, siis:
Kirjastus Presshouse
Liimi 1, 10621 Tallinn
Me käime mõnikord seal ja saame kätte.

Juuni Arvutimaailm

Juuni Arvutimaailm

About Me

Blog.tr.ee
Skeptik.ee