12 veebruar 2008

Kruuda arvutižurnaal ja selgitus numbritest

Kruudat hakkasid kah arvutid huvitama.

Noh, vaatame, kas annab sellele pilla-palla-žurnaalile mingi kindlama suuna.
*
Eelmises postituses jäi mainimata, et kaanel on numbrid 1-2 ja (146-147). Selgitan. Varemalt on see asi käinud ikka nii, et kümme numbrit aastas ilmub ja vastavalt jookseb ka numeratsioon kaanel. Nüüda aga on veebraur ja august topeltnumbritega, sest jaanuaris ja juulis AM teadupoolest ei ilmu. Milleks see hea on? Aga sellepärast, et levifirmal pidavat muidu juhe kokku jooksma, kui veebruaris tuleb levitada ajakirja nr 1 ja märtsis nr 2 ja oh õudust - näiteks novembris number 9! Tühja sellest - sisu loeb!
*
Ja tulles tagasi postituse alguse juurde - ajakirju loetakse ikka sellepärast, mis seal sees on, mitte sellepärast, kes teda omab. Ehk et - ma pole üldse pahatahtlik - kõik on veel võimalik.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

"Noh, vaatame, kas annab sellele pilla-palla-žurnaalile mingi kindlama suuna."

Kas seda ütles mees, kelle ajakirja reklaamimüüja jooksis minema, kelle juhitaval IT ajakirjal on läbi ajaloo madalaim tiraazh, kelle ajakirja loeb kaks korda vähem inimesi kui Arvutikasutjat ja kes teab ajakirja tegemisest sama vähe kui Kruuda?

Nõgene ütles ...

Noh, seda ütleb mees, kes ei häbene oma nime all rääkida. Anonüümse juttu väärtus on teadupoolest null. Laest võetud väidete juurde oma nime kirjutamine oleks jah paras julgustükk.

Kontakt:

merlis (ät) am.ee
kaido (ät) am.ee

Kui on midagi füüsilist saata, siis:
Kirjastus Presshouse
Liimi 1, 10621 Tallinn
Me käime mõnikord seal ja saame kätte.

Juuni Arvutimaailm

Juuni Arvutimaailm

About Me

Blog.tr.ee
Skeptik.ee