29 august 2007

Takistusrada Unipressi poole

Reede õhtuks trükikotta. Selline on eesmärk ja pole kombeks tähtaegu ületada. Veits kiire on, aga mitte kriitiline. Jõuab küll, kui midagi ootamatut ei tule. Näiteks möödunud öösel (minu lemmikaeg žurnaali tegemiseks) olid Starmani hooldustööd. Jälle. Teade tuleb nii palju varem, et jõuab juba meelest minna. Kui offline kukud, siis tuleb meelde. Hetkel on kujundaja elektrita. Kella 16st pidada vool tagasi tulema.

Kuna Arvutimaailmal ühes kohas asuvat toimetust pole, oleme muidugi riskide vastu paremini kaitstud :) Kuskil keegi ikka tööd teha saab.
  • Praegu ootan veel Eesti Energia järel, kes artiklit kontollib. Raigo käis vaatamas, kui palju seal arvuteid kasutatakse, et tormistel aastaaegadel vooluvõrgus toimuvast ülevaade oleks.
  • Reportaaž on sel korral Koreast, programmeerijate võistluselt, kus ka Eesti esindus kohal oli.
  • Kaido käis Soomes Suni merekonteinerit vaatamas, mis on servereid täis topitud. Paar kuud tagasi oli sellest AMis promopilt ka. Vist E-Tech'i loo juures, sest seal näidati seda.
  • Intervjuu on septembri numbris mehega, kes müüs kunagi meile koju esimese mõistliku arvuti. Enne seda oli mul küll Sinclaire ZX, aga see oli rohkem mänguasi. Praegu ei seostu ta enam vist kellelegi riistvaramüüjana, seda firmatki pole enam. Küll on tal aga Eesti IT-maailmas oluline roll. Päev peale minuga kohtumist oli tal intervjuu Time'i ajakirjanikuga ja üldse on välismeedia talle rohkem tähelepanu pööranud kui kodumaine. Põhjus on tegelikult lihtne - Google annab lihtsalt otsingutulemusena tema nime.

0 kommentaari:

Kontakt:

merlis (ät) am.ee
kaido (ät) am.ee

Kui on midagi füüsilist saata, siis:
Kirjastus Presshouse
Liimi 1, 10621 Tallinn
Me käime mõnikord seal ja saame kätte.

Juuni Arvutimaailm

Juuni Arvutimaailm

About Me

Blog.tr.ee
Skeptik.ee