14 september 2007

Ekspress imeti uudisest tühjaks

Oi poisid-plikad tore on see elu. :)

Ekspress: Playboy imes Arvutimaailma reklaamist tühjaks
EPL: Playboy imes Arvutimaailma reklaamist tühjaks
PM: Playboy imes Arvutimaailma reklaamist tühjaks
Delfi: Playboy imes Arvutimaailma reklaamist tühjaks

Olen esmaspäeva hommikust saati offline olnud ning merereisi eripäradest hiljem, kuid postkastist leitud Kaido kiri lingiga Ekspressi artiklile pani pooltteist tundi Tallinna sadamas maalepääsemise ootamist hetkega unustama. Nii lõbusat uudist poleks küll julgenud loota. Pluss veel seda, et kõik online väljaanded usinalt kõike sõna-sõnalt kopeerisid. No mida paremat võib veel tahta!

Meenub möödunud nädalavahetusel Soso juures söömas käimine. Kohe öeldi, et ahhaa, uued näod, kuidas oskasite tulla! Ütlesin, et EPL kirjutas. Soso(?) võttis leti alt ajalehe ja rääkis, et kõige esimesena saabus Rakverest keegi, leht näppus, ja nii ta enda söögikoha kohta kirjutatud loo avastas. Sõbrad olla küsinud - palju sa selle loo eest maksid? Aga tema ei teadnudki, et keegi lugu tegemas käis.
*
Kaks täpsustust - millal enne ajakirjandus millegagi 100% täppi on saanud, eksole (AM pole erand):
1. ma ei olnud Indreku lahkumise pärast sugugi kurb nagu Askur kirjutas. See oli sama lustlik koht saates kui ülejäänugi
2. lehekeeles kärbitud fraas "meesterahvaga oli tegu", oli saate konktestis mõeldud täpsustuseks, et AMi reklaamimüüja ei läinud selle kuulutuse õnge, kus palja pee eest ülemaailmset kuulsust lubatakse.

Siiski, kolmas täpsustus veel. Lugesin EE nupu uuesti üle. Askur, saates sai viidatud ka sellele, et Presshousi kirjastuse žurnaalidest on vähemalt Saldo samasugune füüsilise toimetuseta ajakiri, mida tehakse üle neti. Margo Kokerov tegi seda juba enne meid.

Kokkuvõtteks tundub, et tuleb netti rohkem lugusid üles riputada, et need, kes AMi osta ei viitsi või ei raatsi, saaksid valgustatud. Aga mõni jääbki arvama, et Arvutimaailm on firma :)

YXLxzzoeWQ

0 kommentaari:

Kontakt:

merlis (ät) am.ee
kaido (ät) am.ee

Kui on midagi füüsilist saata, siis:
Kirjastus Presshouse
Liimi 1, 10621 Tallinn
Me käime mõnikord seal ja saame kätte.

Juuni Arvutimaailm

Juuni Arvutimaailm

About Me

Blog.tr.ee
Skeptik.ee