28 september 2007

Oktoobri kaas tuleb umbes selline

Nikerdasin esikale tekste ja panin rohelisega oma uduse ettekujutuse kus mis pildid võiks olla. Kujundaja lükkab homme detailid paika, mina ütlen viimasele versioonile "mhmh" ja lähebki türkifailide Uniprinti laadimiseks. Seda teeb Mari-Liis ja minu jaoks on juba pmõtteliselt finiš käes.
Suhteliselt sujuvalt läks, suuri jamasid ei olnud. Palju lugusid laekus õigeagselt, see tähendab kaks nädalat tagasi, ja kiirustada polnud vaja.
*
Kõige hullem on see, kui saad loo kätte, toimetad ära, korrektuur parandab, kujundaja kujundab ja siis tuleb välja, et autoril on vaja esialgset teksti muuta. Peavalu on siis, kui saabub ainult uus tekst "võta see - see on õigem ja parem". Saa sa siis aru mida muudetud on või hakka otsast pihta.
Sel korral oli ühe autoriga hea klapp ja sai vajalikud 4-5 kohta kujundatud versioonis ära parandatud ja ei pidanud vahepealsid etappe kordama.
Ja ka teine analoogiline juhus lahenes ootamatult sujuvalt. See puudutas võrdlustesti, mis räägib viiest lauaarvutist. Selgus, et Lenovol oli tootekoodidega mingi segadus ja selle tulemusena ei olnud arvutite hinnad tegelikult need, mis Kaidole teada olid. See tähendas, et kriitika kõrge hinna kohta oli alusetu, see omakorda lõi segi nii põhiteksti kui ka edetabeli jms. Lugu oli muidugi juba kujundatud ja kõik grammipealt paigas, aga ei olnudki kõige hullem harutamine. Veerand tunniga sai jonksu.

0 kommentaari:

Kontakt:

merlis (ät) am.ee
kaido (ät) am.ee

Kui on midagi füüsilist saata, siis:
Kirjastus Presshouse
Liimi 1, 10621 Tallinn
Me käime mõnikord seal ja saame kätte.

Juuni Arvutimaailm

Juuni Arvutimaailm

About Me

Blog.tr.ee
Skeptik.ee