23 juuli 2007

Ümberkorraldused + Ville Jehe ja arvutimaailm

Järgmisest numbrist on sisus väikeseid ümberkorraldusi. Kui siiani oli "Fookuses" ainult üks teema, siis edaspidi on see universaalne päevakajaline rubriik palju mahukam. See- ja muutõttu muutus ka teiste lugude järjekord ja maht.

Ühtepuhku näiteks ei saanud lugeja aru, et "Inimese" rubriigi pikk intervjuu on üks asi ja peale seda tulev meenutusveerg "Minu esimene" ei puutu üldse asjasse. Augustist on "Minu esimene" kolinud päris ajakirja lõppu ja sisaldab rohkem küsimusi, kui ainult esimese arvuti kohta. Rubriigi nimi edaspidi siis mitte enam "Minu esimene" vaid "Mina ja arvutimaailm".

Esimene pikale ankeedile vastaja oli Delfi juhatuse esimees Ville Jehe.

Üks küsimus-vastus sellest ka siia:

Kõige halvem IT-ga seotud kogemus?
Mind häirib kõige enam standardite puudumine – tehnoloogilisest aspektist võiks juba mõni aasta kõik seadmed meie ümber sünkroniseeruda meile märkamatult (siis kasutaks seda võimalust ka enamus inimesi ilmselt), aga ikka peab olema selleks “insener”, ehk see oleks justkui minusuguste hobi... See kõik on kinni suurte brändide võitlusest, kes põikpäiselt oma rida ajavad.
Teine suurem ärritusallikas on IT toodete kehv disain aga see paraneb õnneks iga päevaga. Internetis on suurimaks murelapseks info kohutav hulk, mis takistab aina enam otsitavat leida. Ei imesta, miks enamus inimesi paari-kolme oma lemmiksaidiga piirduvad – surfamisel leitav info hulk tekitab ebamugavust.
/pikemalt augusti Arvutimaailmas/
*
Ühtlasi otsin nüüd üles mõne vana "Minu esimese" ja panen käima blogirubiigi "Vana AM". Küllalt on selliseid asju, mida huvitav ka praegu lugeda, mis siis, et tekst juba ammu ilmunud.

0 kommentaari:

Kontakt:

merlis (ät) am.ee
kaido (ät) am.ee

Kui on midagi füüsilist saata, siis:
Kirjastus Presshouse
Liimi 1, 10621 Tallinn
Me käime mõnikord seal ja saame kätte.

Juuni Arvutimaailm

Juuni Arvutimaailm

About Me

Blog.tr.ee
Skeptik.ee