19 juuli 2007

Navigatsioonibuum


Sel suvel on eestlaste hulgas lahti läinud lisaks kinnisvara-, tsikli- ja paadiostubuumile ka naviseadmete buum. Ükskõik mis tehnikafoorumisse ka ei vaata, kõigil on jutuks GPS ja kuidas leida seda õiget teejuhti.

Arvutimaailm on neist mõnesid proovinud ja augustinumbris räägime sellest pikemalt. Nimelt on navigatsiooniseadmete tootjate jaoks nüüd ka muu Eesti maailmakaardile kantud, mis tähendab, et enam ei pea Tallinnast väljas kui lagedal avamaal navigeerima. Kõik külateed on saanud kaartidele ja autonavigaatorid oskavad neid arvestades juba ka teekondi arvutada. See on suur samm edasi, ehkki vigu leidub veel kuhjaga. Aga räägitakse, et juba sügiseks on veelgi uuemad ja paremad Eesti kaardid navigatsiooniseadmetesse tulemas, seega ei peaks varsti enam tekkima küsimust kus ma olen, vaid ainult küsimus, miks ma siin olen.

Kui mõnel lugejal on silma jäänud huvitavaid ja ebatavalisi anomaaliaid navigatsiooniseadmete Eesti kaartidelt, võiks sellest Arvutimaailma toimetusele lahkelt teada anda.

0 kommentaari:

Kontakt:

merlis (ät) am.ee
kaido (ät) am.ee

Kui on midagi füüsilist saata, siis:
Kirjastus Presshouse
Liimi 1, 10621 Tallinn
Me käime mõnikord seal ja saame kätte.

Juuni Arvutimaailm

Juuni Arvutimaailm

About Me

Blog.tr.ee
Skeptik.ee